Skip to main content

Benieuwd wat u kunt betekenen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking?

 

Stel: u wilt als werkgever graag iets terugdoen voor de maatschappij, bijvoorbeeld door een werkplek te bieden aan iemand met een arbeidsbeperking. Of u wilt graag weten wat iemand met een arbeidsbeperking toe kan voegen aan uw bedrijf. Kom dan naar de Dag van inclusie op 21 februari!

Werkgeverservicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP ZKIJ) en Onbeperkt aan de Slag nodigen u graag uit voor de Dag van inclusie, speciaal georganiseerd voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die voor hen openstaan. Zo beginnen we de dag met een inspirerend (online) ontbijt, en kunt u tijdens de live Meet & Greet kennismaken met gemotiveerde talenten met een arbeidsbeperking. Zo ontdekt u misschien wel een gedreven nieuwe werknemer of stagiair die van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.

Het online inspiratie-ontbijt vindt van 8:00 tot 09:15 uur plaats via MS Teams (het ontbijt wordt bij u bezorgd!) Vanaf 13:00 uur bent u welkom in het Telstar stadion voor de live Meet & Greet.

Het dagprogramma en aanvullende informatie vindt u in de flyer.

Aanmelden voor de Meet & Greet en/of het online Inspiratie-ontbijt kan tot donderdag 16 februari. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Meld je aan
Close Menu