Skip to main content

Datum: 1 december 2023

Locatie: Cupola XS, Koepelplein 1E, Haarlem 

AI zal ons leven in de toekomst steeds verder veranderen, helemaal wanneer het aankomt op ons werk. Werkgevers, leidinggevenden en business professionals die zich willen verdiepen in de mogelijkheden van AI voor hun team of bedrijf kunnen op vrijdag 1 december naar de derde editie van GPTx: het grootste event van Nederland over de toepassingen van AI. 

Voor wie is GPTx?

GPTx is bedoeld voor zowel absolute beginners als enthousiastelingen die al eerder met tools hebben gewerkt, maar de snelheid van de ontwikkelingen niet meer bij kunnen houden. U leert er hoe u verschillende AI-tools en -hulpmiddelen met succes kunt gebruiken in uw werkveld. De dag staat niet alleen in het teken van de verschillende tools en hun toepassingen, maar ook hoe u uw bedrijf of team als leidinggevende mee kunt nemen in deze nieuwe ontwikkelingen. 

Verrijk uw digitale vaardigheden

Tijdens GPTx kunt u uw digitale vaardigheden naar een hoger niveau tillen. In totaal worden er 48 workshops gegeven over onder andere AI-tools en leiderschap met AI. U leert te werken met diverse tools zoals ChatGPT, Canva, Microsoft 356 Copilot en nog veel meer. 

Naast de technische aspecten is er op GPTx ook veel aandacht voor governance, ethiek en de impact van AI op werkgelegenheid. 

Meld u aan 

Bent u erbij op 1 december? Reserveer uw tickets via de onderstaande button. 

Meld u aan
Close Menu