Skip to main content

NetwerkenWerkt! Matchtafel

Datum: 2 november 2023
Tijd: 10:00-11:30

Het vinden van oplossingen rondom werk is vaak een kwestie van het maken van de juiste verbindingen. Tijdens de bijeenkomsten van NetwerkenWerkt! is WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond de voorzitter. Samen met werkgevers gaan we in gesprek over hoe we actief kunnen inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. 

NetwerkenWerkt! is een kosteloos netwerk waar u als werkgever onderdeel van kunt uitmaken. Het doel is om samenwerking tussen bedrijven en organisaties te bevorderen. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van uitkeringsgerechtigden en leerlingen, de re-integratie van medewerkers en boventallig personeel. Deelnemers kunnen gebruik maken van elkaars kennis, elkaar helpen bij het invullen van vacatures en casussen voorleggen. Samen staan we sterk(er)! 

Elke eerste donderdag van de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar kandidaten zich kunnen voorstellen, ideeën uitgewisseld worden en werkgevers elkaar kunnen helpen. Zo’n 80 werkgevers uit de regio doen al mee. 

De bijeenkomsten zijn meestal online. Wij houden u op de hoogte als het op een specifieke locatie wordt gehouden. Wilt u uw bedrijf openstellen voor een bijeenkomst, dan vernemen we dat graag. Sluit u zich ook aan bij ons werkgeversnetwerk en bent u erbij op onze volgende bijeenkomst? Meld u aan via de onderstaande link.

Meld u aan
Close Menu