Op LinkedIn is de Online Banenmarkt in het leven geroepen om het netwerken tussen werkzoekenden en werkgevers beter te faciliteren. Deze Online Banenmarkt is een besloten groep. Vier keer per jaar zal er een ‘online live’ moment plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Deze groep is altijd online bereikbaar en alle leden kunnen altijd berichten plaatsen in deze groep. Werkzoekenden kunnen zichzelf promoten middels een videopitch of het plaatsen van een CV. Werkgevers of intermediairs kunnen vacatures plaatsen of kandidaten zoeken en hen rechtstreeks benaderen.

Online live

Het team WSP Zuid-Kennemerland en IJmond zal 4x per jaar online live gaan waarbij wij ervoor zorgen dat zoveel mogelijk leden (werkgevers en werkzoekenden) tegelijk live aanwezig zijn om hun pitch of vacature te delen en met elkaar in contact te komen. Dit “real-time” en interactieve karakter van deze opzet maakt het interessant voor alle deelnemers. Juist omdat alle geplaatste vacatures op dat moment actueel zijn. Wanneer deze 4x per jaar online live momenten zullen zijn wordt van te voren goed gecommuniceerd.

De volgende editie is op dinsdag 5 oktober van 13:00 tot 16:00 uur. Meedoen ga naar: LinkedIn. Meer weten? Neem contact op met Pascal de Zwart(Pascal.Zwart@pasmatch.nl).