Skip to main content

Datum: 27 november 2023

Tijd: 15.30 – 17.00

Locatie: Online

Op 27 november kunt u gratis deelnemen aan de online kennissessie: Hoe richt je je organisatie in om inclusief te blijven groeien?

Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door het Landelijk WSP Gemeenten, staan werkgevers centraal. We gaan over diverse onderwerpen in gesprek met Facilicom, Vermaat en de VNG. Aan de hand van praktijkvoorbeelden inspireren we u om met uw bedrijf inclusief te blijven groeien en hindernissen weg te nemen.

Tijdens de werkgeversbijeenkomst worden drie onderwerpen behandeld:

  • (Interne) jobcoaching: Hoe regelt u uw (interne) jobcoaching optimaal? Zijn er dingen waar u in uw eigen organisatie tegenaan loopt op dit gebied? Facilicom neemt u mee in de keuzes die zij hierin hebben gemaakt.
  • Ziekte bij medewerkers in het DRG: Hoe gaat u hier in uw bedrijf mee om, en met welke zaken moet u rekening houden? We gaan in gesprek met Vermaat, die u middels praktijkvoorbeelden meeneemt in het proces.
  • De instrumentengids van de VNG: Welke veranderingen zijn er, en hoe kunt u als werkgever optimaal gebruik maken van instrumentengids Dennis? De VNG neemt u hierin mee.

Bent u erbij? U kunt zich gratis aanmelden via website van het Landelijk WSP Gemeenten via de button hieronder.

Meld u aan
Close Menu