Met optreden van Rob Urgert en Joep van Deudekom!

De IJmond Werkt! Award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt. De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. Bij IJmond Werkt! worden mensen die onder de Participatiewet vallen geholpen in hun zoektocht naar werk.

De bezoekers (in 2018 ruim 230 mensen) van het event IJmond Onderneemt kiezen naar aanleiding van filmpresentaties de winnaar. In 2018 won Budget Broodjes uit Beverwijk de award. De genomineerden voor de editie van 2019 worden begin oktober bekend.

IJmond Werkt! participeert met UWV en Pasmatch Personeelsdiensten in het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond. Werkgevers hebben hiermee één aanspreekpunt voor al hun vragen over personeelsvoorziening, social return, jobcarving, proefplaatsingen, arbeidsmarktinformatie, loonkostensubsidies, arbeidsjuridische zaken en andere aan arbeid gerelateerde zaken.

De volgende IJmond Werkt! Award is op:

Datum: dinsdag 26 november 2019

Locatie: A9 Studio’s Uitgeest

Tijd aanvang: 16.30 uur

Aanmelden via onderstaande button