Uitnodiging!

15 april – Online event voor techneuten

(baan of stage) – MSD Haarlem

Nieuwsgierig naar het werk van de monteurs (techneuten) binnen MSD in Haarlem? Graag openen wij onze virtuele deuren en bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om op informele wijze kennis te maken met onze organisatie en alle ins & outs te horen over de rol van de technici binnen MSD in Haarlem. Ook toekomstige stagiaires zijn van harte welkom!

MSD is met ongeveer 6.000 medewerkers in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bilt het grootste geneesmiddelenbedrijf in Nederland. Al bijna 100 jaar is MSD actief betrokken bij gezondheid voor mensen én dieren. Bij MSD Nederland wordt momenteel behoorlijk geïnvesteerd. Deze investeringen hebben onder meer tot gevolg dat wij op zoek zijn naar een behoorlijk aantal nieuwe medewerkers in Haarlem.

Voor onze productie afdelingen zijn wij op zoek naar meerdere Monteurs / Techneuten en we hebben plek voor stagiaires. Meer informatie vind je ook op www.mooiwerkmsd.nl.

Het zou mooi zijn wanneer we jou de volgende stap in je loopbaan kunnen bieden. Schrijf je hier in voor dit online event en kom meer te weten over deze functie en onze organisatie!

Datum: donderdag 15 april 2021

Tijd: 19.00 – 20.30 uur

Locatie: via een Teams meeting