Skip to main content

Op dinsdag 6 juni 2023 organiseert WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond in samenwerking met Nova College en ZKIJ Werkt Door het Werkfestival! We nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Iedere dag lezen we het in de krant: de krapte op de arbeidsmarkt is groot en houdt voorlopig nog aan. Als werkgever weet u er ongetwijfeld alles van. Het is een uitdaging om geschikte kandidaten te behouden of juist naar uw bedrijf toe te trekken en intern verder op te leiden.

Juist in deze tijd waarin er veel banen zijn, maar een schaarste aan personeel, zien wij dat een divers en inclusief personeelsbeleid de oplossing kan zijn. Als WSP ondersteunen we u daar graag bij. Zo brengen we op het Werkfestival vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Het is geen traditionele banenmarkt, maar biedt een laagdrempelige en feestelijke manier om met werkzoekenden in contact te komen.

Programma

Download het volledige ochtendprogramma

Lunchpauze

12.30 – 13.30 uur            Lunch

Middag

13.30 – 16.30 uur          Ontmoeting werkgevers en werknemers

Tijdens het ochtendprogramma nodigen we u als werkgever uit om deel te nemen aan een inspirerend programma over inclusie. De informatie die u hier opdoet, kunt u vervolgens direct toepassen tijdens het middagprogramma waarin u werkzoekenden kunt ontmoeten. Als werkgever kunt u een plek reserveren, waar u uw bedrijf aan werkzoekenden kunt presenteren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om als bezoeker naar het middagprogramma te komen.

U bent welkom bij zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma. Ook bieden we u graag de mogelijkheid een introducé van een ander bedrijf of organisatie mee te nemen.

Meld u aan!

Wilt u zich aanmelden? Dat kan via het onderstaande formulier. Heeft u een vraag die u wilt stellen voordat u zich aanmeldt? Neem dan contact op via werkfestival@wspzkij.nl.

  Neemt u een introducé mee?
  JaNee

  Zo ja, vul hieronder diens gegevens in:

  Neemt u deel aan het ochtendprogramma?
  Ja, alleen ikJa, mijn introducé en ikAlleen mijn introducéNee

  Neemt u deel aan het middagprogramma?
  Ja, alleen ikJa, mijn introducé en ikAlleen mijn introducéNee

  Zo ja, komt u als bezoeker of wilt u uw bedrijf presenteren?
  BezoekerBedrijf presenteren

  Neemt u deel aan de lunch?
  Ja, alleen ikJa, mijn introducé en ikAlleen mijn introducéNee

  Close Menu