Skip to main content

Wil je graag werken met kinderen? 

Bijvoorbeeld als pedagogisch medewerker of als onderwijsassistent op een kinderopvang of school? Is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan en wil jij je omscholen naar een baan waarin je echt iets kunt betekenen voor kinderen? De kinderopvangorganisaties in de regio hebben de krachten gebundeld en zijn op zoek naar jou!! 

Tijdens de bijeenkomst vertellen zij jou alles wat je moet weten over het werken in de kinderopvang, buitenschoolse opvang of als onderwijsassistent. Het Nova College is ook aanwezig om je te informeren over jouw persoonlijke opleidingsmogelijkheden. 

INFORMATIEBIJEENKOMST, dinsdag 29 november a.s. om 19.00 uur (inloop 18:45 )Locatie Nova College. Adres: Paxlaan 26, 2131PZ Hoofddorp 

Plan mijn reis! 

Na de bijeenkomst starten direct de speeddates, waarin jij persoonlijk kennis kan maken met de kinderopvangorganisaties en kan jij die leuke baan in de wacht slepen. Bij een “klik” vragen we direct om een dagje mee te lopen. Doe jij ook mee? 

Voor wie? 

Om deze leuke uitdaging van leren en werken aan te gaan vragen we het volgende: 

Je bent leergierig en staat te popelen om te leren in de kinderopvang om een pedagogisch professional te worden! 

Je hebt aanleg en interesse voor het werken met kinderen en bent communicatief sterk. 

Je bezit sociale vaardigheden om kinderen te motiveren, stimuleren en instrueren (of hebt alles in huis om dit te leren). 

Ben jij minimaal 21 jaar oud? 

Ben je al gediplomeerd? Dan zijn er wellicht ook mogelijkheden om via een verkort traject in te stromen. 

Voor aanmelding klik op onderstaande link: 

Aanmelden 

WSP uitnodiging bijeenkomst kinderopvang [PDF]

Close Menu