Skip to main content

bedrijfsleider klein horecabedrijf

Bereiden en serveren snacks en maaltijden voor restaurant en take away en aansturen van de medewerkers. Voorbereiden (mise en place), keukenwerk, bedienen, kassa, poetsen. Gastvrijheid…

restaurant manager

In het centrum van Haarlem staat een iconisch gebouw. Een voormalig bankgebouw in de Amsterdamse School-stijl. Ooit lagen er in de kelders miljoenen guldens opgeslagen.…

ontbijtmedewerker

Als Ontbijtmedewerk(st)er zorg jij voor een onvergetelijk ervaring voor onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding, aanvullen en bestellen van het ontbijt /…

bedieningsmedewerker

Om ons team compleet te maken zoeken wij medewerkers in de bediening voor ons restaurant The Governor.

medewerker housekeeping

Als Medewerker Housekeeping verzorg jij de schoonmaak en het verblijfsgereed maken van de hotelkamers. Jij zorgt ervoor dat onze gasten in schone en frisse kamers…

medewerker spoelkeuken

Als vaste medewerker spoelkeuken ben je de onmisbare schakel binnen het horecateam van golfbaan Spaarnwoude, Je zorgt dat alle servies, bestek, potten en pannen weer…

medewerker bediening horeca

Als medewerker bediening ben je er samen met je collega's voor verantwoordelijk om de verwachtingen en wensen van de gasten waar te maken. Je neemt…

Keuken medewerker

Je bent verantwoordelijk voor voorbereiden van voedselcomponenten voor de diverse Koks. Je werkt volgens een vast rooster van maandag t/m zondag. Je werkt met name…

Productiemedewerker patat productie

Je bent productiemedewerker aan de patatlijn, je voert patat aan voor de lijn, je verpakt de patat en stapelt de dozen op pallets. Ook help…
Close Menu