Dienstverlening

Wij zijn uw partner als het om personeelszaken gaat!

Het WSP neemt u veel werk uit handen. De werving en selectie bijvoorbeeld. Wij kennen de werkzoekenden in de regio persoonlijk en hebben daarom snel in kaart wie in uw bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn. Wij zorgen eventueel voor een jobcoach en helpen u met het aanvragen van eventuele subsidies.

Werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe collega? Achter elk cv schuilt talent! Wij kennen onze werkzoekenden persoonlijk, een match is snel gemaakt.

Regelingen en subsidies
Loonkostensubsidie, jobcoaching, aanpassingen van de werkplek of beschut werk. Een proefplaatsing met behoud van uitkering, een leerstage om te ontdekken of het werk bij de werkzoekende past, of wilt u een BBL-opleiding ontwikkelen? Wij kennen de mogelijkheden en de financiële voordelen.

Flyer Begeleid werken & Detachering

Kennis en advies
Toenemende personeelskrapte, technologische ontwikkelingen en een exponentiele groei van de bevolking. De wereld van werk verandert mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. Wij zijn uw strategische partner voor een toekomstbestendig personeelsbeleid.

Bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie

Kostenloos en geen risico!
Het WSP verzorgt uw werving & selectie en adviseert. Dat is geheel kosteloos – geen rekeningen of verborgen kosten dus. We zoeken altijd kandidaten die het werk aankunnen. Twijfelt u nog? U loopt geen risico. Een proefplaatsing behoort tot de mogelijkheden, net als looncompensatie bij ziekte. Bovendien zorgen we voor maximale begeleiding. Probeer het gewoon!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op!

Social Return On Investment (SROI)
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen koppelt de arbeidsmarktregio Zuid-Kennemerland en IJmond een sociale doelstelling aan het besteden van haar middelen met het doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Dit gebeurt door het creëren van werk-, stageplekken of opleidingsmogelijkheden. Opdrachtnemers leveren op deze manier een bijdrage aan de werkgelegenheid. Doel is ervoor te zorgen dat de investering die de arbeidsmarktregio doet een sociale winst oplevert voor de doelgroep, namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer specifieke (contact)info over SROI vindt u hier.

Leren en Werken
Onze partner Leren en Werken werkt samen met instellingen in de regio om een leven lang ontwikkelen te stimuleren en de mismatch van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te overbruggen. Meer informatie vindt u hier.