Skip to main content

De Week
van het Werk

Jouw succesverhaal begint hier

In de derde week van november 2023 vindt de Week van het Werk plaats, georganiseerd door WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond en ZKIJ Werkt Door. Van 13 tot en met 16 november worden er voor zowel werkgevers als werkzoekenden diverse evenementen georganiseerd met het oog op kennismaking, oriëntatie op werk, het opdoen van kennis en meer.

Op deze pagina komt u meer te weten over het programma en kunt u zich inschrijven voor de verschillende dagen. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Maandag 13 november: de Dag van de kennis

Kennissessies voor werkgevers

Op de Dag van de kennis worden er diverse kennissessies en workshops georganiseerd voor werkgevers.

De inhoud van de kennissessies wordt op dit moment nader bepaald. Heeft u een suggestie voor een onderwerp voor deze kennissessies? Laat het ons gerust weten via de mail, en wie weet kunnen we een kennissessie rondom dit onderwerp vormgeven.

Dinsdag 14 november: de Dag van de ontmoeting

Werkzoekenden ontmoeten de brancheteams & volgen workshops

Tijdens de Dag van de ontmoeting kunnen werkzoekenden kennismaken met de brancheteams van het WerkgeversServicepunt tijdens de Meet & Greet. Alle brancheteams zijn aanwezig om vacatures van werkgevers uit hun netwerk onder de aandacht te brengen.

Ook kunnen werkzoekenden verschillende workshops volgen, waarin zij kunnen werken aan de skills die ze nodig hebben bij het vinden van een baan. Denk aan sollicitatietraining, het opstellen van competentiegericht cv en het maken van een goede foto voor LinkedIn.

Woensdag 15 november: de Werkbezoekdag

Verwelkom werkzoekenden bij uw bedrijf

Op 15 november openen bedrijven in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond hun deuren om gemotiveerde werkzoekenden te laten zien wat zij doen. Kandidaten en geïnteresseerden kunnen zo op laagdrempelige manier kennismaken met u als werkgever. Door deel te nemen aan de Werkbezoekdag zet u uw bedrijf, branche en eventuele vacatures in de spotlight. Het draait om het netwerken: het hebben van openstaande vacatures is geen vereiste.

Binnenkort leest u op onze site meer over de Werkbezoekdag. Wilt u uw bedrijf alvast aanmelden? Dat kan via de landelijke site.

Donderdag 16 november: de Dag van de inclusie

Uitreiking van de Participatieprijs en het Vacaturecafé

Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Op 16 november, tijdens de Dag van de inclusie, wordt de Participatieprijs uitgereikt. De Participatieprijs voor werkgevers wil succesvolle voorbeelden van werkgevers in beeld brengen en waarderen. Zij zijn immers de ambassadeurs van het inclusief werkgeven.

Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking van de Participatieprijs? Meld u aan via https://www.participatieprijswerkgevers.nl/evenement/aanmelden-evenement/.

Ook wordt op de Dag van de inclusie een Vacaturecafé geopend. In het kader van de Maand van de 1000 voorbeelden wordt op een laagdrempelige locatie een Vacaturecafé opengesteld, waar werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt kennis kunnen maken met werkgevers uit hun regio.

Aanmelden De Week van het Werk

Wilt u aanwezig zijn bij een of meerdere onderdelen van De Week van het Werk? Meld u nu aan via onderstaand formulier.

Let op: wilt u zich aanmelden voor de Werkbezoekdag of de uitreiking van de Participatieprijs? Bekijk daarvoor de desbetreffende uitklapvelden hierboven.

    Meer informatie

    Binnenkort brengen we u op de hoogte van het volledige programma van De Week van het Werk. Houd in de tussentijd zeker onze sociale media (Facebook, LinkedIn) in de gaten voor het laatste nieuws, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Close Menu