Skip to main content

Datum: 4 en 25 september

Tijd: 9:45 tot 15:30 uur

Locatie: IJmond Werkt!, Stationsplein 48A, Beverwijk

Wat is de Harrie Helpt-training?

Harrie staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Harrie is de personificatie van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte.

Tijdens deze tweedaagse training worden werknemers opgeleid tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. De training is bedoeld voor begeleiders en leidinggevenden op de werkvloer, die op dit moment kandidaten begeleiden uit het doelgroepregister of met een arbeidsbeperking, of daarvoor openstaan.

De volgende onderwerpen komen o.a. in de training aan bod:

  • Wat zijn de competenties van Harrie en hoe zet je die in de praktijk in?
  • Praktische hulpmiddelen om de begeleiding op de werkvloer vorm te geven
  • Inzicht in de doelgroep arbeidsbeperkten
  • Intervisies en behandelen van praktijkvoorbeelden
  • Gesprekstechnieken

Waarom een Harrie Helpt-training?

Met de Harrie Helpt-training kunt u betrokken medewerkers handvatten geven om collega’s met een arbeidsbeperking te ondersteunen en komt u tot een succesvolle, duurzame plaatsing van mensen die vanuit een kwetsbare arbeidsmarktpositie komen. Uit onderzoek blijkt dat de kans op succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd wanneer de werknemer met een arbeidsbeperking wordt ondersteund door een Harrie.

Wordt u ook een Harrie?

Op 3 mei 2024 start er een nieuwe Harrie Helpt-training. De tweede dag van deze training vindt op 31 mei plaats. De lunch is inbegrepen. De training t.w.v. €605,- p.p. wordt niet meer volledig vergoed, maar goed nieuws: WSP ZKIJ betaalt de helft van de rekening voor u.

Is deze training iets voor uw bedrijf, of wilt u meer informatie over Harrie Helpt? Meld u aan via het onderstaande formulier, en wij nemen contact met u op

Aanmeldformulier

    Close Menu