Skip to main content

Datum: 2 november 2023

Het WerkgeversServicepunt vergoedt op 2 november (voorlopig voor het laatst) de Harrie Helpt-trainingen. Tijdens deze tweedaagse training worden werknemers opgeleid tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking.

Harrie is de personificatie van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte. Harrie staat voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Uit onderzoek blijkt dat de kans op succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd wanneer de werknemer met een arbeidsbeperking wordt ondersteund door een Harrie.

Met de Harrie Helpt-training kunt u betrokken medewerkers handvatten geven om collega’s met een arbeidsbeperking te ondersteunen en komt u tot een succesvolle, duurzame plaatsing van mensen die vanuit een kwetsbare arbeidsmarktpositie komen.

Op 2 november 2023 start er een nieuwe Harrie Helpt-training. De tweede dag van deze training vindt op 30 november plaats. Iets voor uw bedrijf, of wilt u meer informatie over Harrie Helpt? Meld u aan via het onderstaande formulier, en wij nemen contact met u op.

    Close Menu