Skip to main content

Over ons

Alles wat u wilt weten…

Onze opdracht
Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen, dat is ons doel. Onze focus ligt daarbij op werkzoekenden die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om (weer) aan de slag te komen.

Bestuur en organisatie
Het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond is een samenwerkingsverband tussen UWV, IJmond Werkt! en Spaarne Werkt. De in de arbeidsregio aangesloten gemeenten (Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort) zijn hierin vertegenwoordigd.

De directie van het WSP Zuid-Kennemerland en IJmond bestaat uit:
Jeroen Coops, Manager Spaarne Werkt Personeelsdiensten
Bart-Jan Timmerman, Rayonmanager arbeidsmarktregio’s Zuid Kennemerland-IJmond en Zaanstreek-Waterland bij UWV
Erwin van Hardeveld, directeur IJmond Werkt!

Werken bij het WSP
Op dit moment hebben wij geen stafvacatures.
Via deze pagina of via onze diverse social media kanalen blijft u makkelijk op de hoogte van nieuwe vacatures.

Werkgevers prijzen
Het WSP wil alle succesvolle voorbeelden van inclusief ondernemen in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond in beeld brengen en waarderen. Voor de regio Zuid-Kennemerland is er de Participatieprijs voor werkgevers. En voor de regio IJmond de IJmond Werkt! Award.

Participatieprijs werkgevers
Wie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt weet dat inclusief ondernemen niet vanzelf gaat. De Participatieprijs voor werkgevers wil alle succesvolle voorbeelden van inclusief ondernemen in de regio Zuid-Kennemerland in beeld brengen en waarderen. Tijdens de finalebijeenkomst wordt er een winnaar gekozen uit drie finalisten. www.participatieprijswerkgevers.nl

IJmond Werkt! Award
Werkzoekenden met een (arbeids)beperking hebben vaak extra hulp nodig in hun zoektocht naar werk én ze hebben steun nodig om op de werkvloer goed te functioneren. De IJmond Werkt! Award gaat naar het bedrijf in de regio IJmond dat zich het meest inzet voor mensen die tot de doelgroep van de Participatiewet behoren. www.ijmondonderneemt.nl

    Close Menu