Skip to main content

Over ons

Alles wat u wilt weten…

Het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP) is een samenwerkingsverband tussen UWV, IJmond Werkt! en Spaarne Werkt. De in de arbeidsregio aangesloten gemeenten (Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort) zijn hierin vertegenwoordigd.

Wij zijn er voor werkgevers

Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen, dat is ons doel. Onze focus ligt daarbij op werkzoekenden die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om (weer) aan de slag te gaan.

Voor u als werkgever zijn we een partner op het gebied van de arbeidsmarkt en sociaal ondernemen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar personeel, of moet u juist afscheid nemen van een medewerker? Heeft u een vraag over de banenafspraak, subsidiemogelijkheden of de Participatiewet? Of wilt u advies over de invulling van social return? Het WSP is u graag van dienst.

Maak kennis met onze brancheteams

Het WSP is verdeeld in verschillende brancheteams, waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn. Hieronder leert u de teams kennen.

Techniek

Ons team staat klaar voor alle bedrijven die zich bezighouden met techniek, logistiek, groen, bouw en infra. We kennen de markt en helpen bedrijven met het aantrekken, behouden en binden van werknemers.

Ons team: Hans Peters, Bibian Hengeveld, Dennis Burgstra, Danielle Everhard en Chris Duijn

techniek@wspzkij.nl

Handel

Onder ons brancheteam valt de detail- en groothandel en beveiliging. Een veelzijdige branche. Als verbinder tussen verschillende disciplines zijn wij uw gids op de arbeidsmarkt.

Ons team: Bibian Hengeveld, Ton Kruize, Inge Kuijper, Marjolein Gras en Elles Husslage

handel@wspzkij.nl

Horeca

Het brancheteam horeca kan u helpen en ondersteunen bij het vinden van personeel in deze krappe arbeidsmarkt. Met onze expertise staan wij klaar om u te ontzorgen in uw zoektocht naar de juiste werknemer.

Ons team: Marjolein Gras, Elles Husslage en Maaike Sieckmeijer

horeca@wspzkij.nl

Schoonmaak

De schoonmaaksector heeft zijn eigen unieke kansen en uitdagingen. Ons team weet dat als geen ander, en staat klaar om bedrijven te adviseren over de huidige arbeidsmarkt.

Ons team: Marjolijn Gras, Elles Husslage en Roy Rijnsburger

schoonmaak@wspzkij.nl

Onderwijs

Het onderwijs is een prachtig vak. Als brancheteam ondersteunen wij onderwijsinstellingen bij personeelsvraagstukken en zijn we strategisch gesprekspartner voor schooldirecties en -besturen.

Ons team: Marijke Hogeveen, Elles Husslage en Sabine Weustink

onderwijs@wspzkij.nl

Zakelijk

Strategisch partnerschap met werkgevers, daar zetten we ons voor in. Binnen de zakelijke branche gaan we het gesprek aan over de arbeidsmarkt, de kansen en de mogelijkheden.

Ons team: Pascal Zwart, Amy Schaap, Jip Smits en Maaike Sieckmeijer

zakelijk@wspzkij.nl
Close Menu