Skip to main content

Datum: 23 tot en met 28 september

Heeft u een hotel, café, restaurant, kroeg, lunchcafé of groothandel? Of leidt u mensen op in de horeca? Dan mag u de Week van de horeca niet missen. Tijdens deze week wordt deze mooie branche in het zonnetje gezet, samen met de medewerkers. U viert de horeca én werkt tegelijkertijd mee aan de instroom en het behoud van horecatalent. 

Tijdens de Week van de horeca kunt u toekomstige medewerkers laten zien hoe er bij uw bedrijf wordt gewerkt en kunt u ze een kijkje achter de schermen geven. Ook kunt u in contact komen met nieuwe klanten, gasten of stagiaires. 

Wat kunt u doen tijdens de Week van de horeca? 

De Week van de horeca vindt plaats van 23 tot 28 september 2024. Op maandag 23 september trappen we de week landelijk af. Proost mee op de horeca, de medewerkers en de gasten en hef samen met heel Nederland het glas. Door het moment op social media te delen onder de hashtag #weekvandehoreca laat u zien dat u meeviert. 

U mag zelf bepalen hoe u invulling geeft aan de Week van de horeca, op een manier die past bij uw bedrijf of opleiding. Denk aan een open dag, een verrassing voor uw medewerkers of iets anders. De organisatie achter Week van de horeca zorgt voor de promotie en heeft een gratis promotietoolkit ontwikkeld.  

Het WerkgeversServicepunt denkt ook graag met u mee hoe invulling te geven aan deze week. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: horeca@wspzkij.nl.   

Doe mee als horecabedrijf, leverancier of opleider 

U kunt als bedrijf meedoen aan de week van de horeca en uw restaurant, hotel of groothandel in het zonnetje zetten, maar ook als opleider kunt u deelnemen. Als opleider kunt u nieuwe studenten laten zien welke kansen uw opleiding biedt en hen enthousiasmeren voor de horeca.  

Hoe kunt u meedoen? 

  • Zet de Week van de horeca in uw agenda. 
  • Bedenk hoe u invulling geeft aan de Week van de horeca (wij denken graag met u mee!). 
  • Laat uw omgeving weten dat u meedoet met het digitale promotiepakket. 
  • Proost op 23 september mee met uw team en gasten, en gebruik de hashtag #Weekvandehoreca 
  • Open de deuren voor nieuwe medewerkers, stagiaires, studenten en geïnteresseerden en laat zien hoe leuk de horeca is. 
  • Zet ook uw huidige medewerkers in het zonnetje. 

Meld uw bedrijf of opleiding aan 

Wilt u meedoen aan de Week van de horeca? U kunt zich als bedrijf of opleider aanmelden en het digitale promotiepakket ontvangen. Uw WerkgeversServicepunt denkt graag gratis met u mee over hoe u de Week van de horeca in kunt vullen. Neem daarvoor contact met ons op. 

Aanmelden
Close Menu