Skip to main content

Wilt u aan de slag met de Banenafspraak? Dan kunt u deze online workshop, georganiseerd door het project ‘Op naar de 125.000 banen’, niet missen.

Datum: Woensdag 17 april 2024

Tijd: 10:30 tot 11:30 uur

Locatie: Online via Microsoft Teams

Waarom deelnemen?

De banenafspraak is belangrijk en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van werkgevers, werknemers en dienstverleners zoals WerkgeversServicepunten. Het biedt een unieke kans om nieuw talent te vinden, of u nu in de publieke sector of het bedrijfsleven werkt. Deze workshop is geschikt voor u als u als werkgever nog niet actief betrokken bent bij deze doelgroep en hulp nodig hebt bij een succesvolle start.

Dit zijn de onderwerpen die aanbod komen:

  1. Doelgroep van de Banenafspraak: leer wie precies behoort tot de doelgroep.
  2. Instroom, inclusief Werving en Selectie: ontdek nieuwe manieren voor instroom, inclusief de belangrijke stappen in het wervings- en selectieproces.
  3. Begeleiding op de Werkvloer: leer meer over het bieden van ondersteuning op de werkvloer. Ontdek praktische tips en benaderingen om een ondersteunende werkomgeving te creëren.

Tijdens dit interactieve uur worden waardevolle inzichten gedeeld en onderzoeken we samen met u de mogelijkheden om een succesvolle start te maken. Ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van dit nu nog onderbenutte arbeidspotentieel.

Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de button.

Meld u aan
Close Menu