Skip to main content

Wil je graag werken met jongeren?

Bijvoorbeeld als woonbegeleider of als gedragsdeskundige? Is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan of wil jij je omscholen naar een baan waarin je écht iets kunt betekenen voor jongeren? Iedereen is welkom bij de speeddate-avond die het WSP organiseert.

In gemeente Velsen begeleidt het COA, in een kleinschalige woonvoorziening, alleenstaande jongeren in asielopvang. Wil jij deze jongeren van 13 tot 18 jaar begeleiden bij hun ontwikkeling naar volwassenheid? Zodat ze op hun 18e verjaardag zelfstandig kunnen leven in het land van herkomst, eigen huis in Nederland of in een asielzoekerscentrum.

Op 6 oktober organiseert ons WSP speeddates. We starten met een gezamenlijke bijeenkomst waarin verschillende medewerkers vertellen over alles wat je moet weten over het werken in een kleinschalige woonvoorziening met jongeren. Verder is de manager en recruitment ook aanwezig om je te informeren over jouw opleidingsmogelijkheden. Na deze bijeenkomst krijg je de mogelijkheid, door middel van speeddates, om in gesprek te gaan met de organisatie.

Donderdag 6 oktober a.s. om 17.00 uur

Voor wie?

Om deze leuke uitdaging van leren en werken aan te gaan vragen we het volgende:

  • Je hebt aanleg en interesse voor het werken met jongeren en bent communicatief sterk.
  • Je bezit sociale vaardigheden om jongeren te motiveren, stimuleren en instrueren (of hebt alles in huis om dit te leren).
  • Je vooropleiding is mbo 4 of hoger.
  • Ben je al gediplomeerd? Dan zijn er wellicht ook mogelijkheden om via een verkort traject in te stromen.

Voor aanmelden voor de speeddates klik je op de onderstaande link:

Aanmelden

Close Menu