Skip to main content

Dinsdag 7 april is een serie van 20 interviews van start gegaan voor ondernemers en bedrijven. De interviews worden Live uitgezonden op Facebook en zijn daarna beschikbaar en te zien via YouTube. De interviews gaan over allerlei onderwerpen die juist ook in de huidige economische crisissituatie interessant zijn. Informatief en inspirerend. Thema’s die onder andere langs zullen komen zijn: arbeidsrecht, financiële steunmaatregelen, vastgoedrecht, ict, hrm en marketing.

De interviewserie is een initiatief van Kennemer Business zakennetwerk die normaal 12 live zakenevenementen per jaar organiseert. Met deze interviewserie kunnen zij nog steeds het ondernemersnetwerk: ondernemers, bedrijven en werkgevers van dienst zijn. Alle interviews vinden plaats in het nieuwe studiocomplex van Pixel Universe in de Waarderpolder. Zij beschikken over professionele studio’s voor professionele opnamen en uitzendingen.

De interviews zijn van 3 april tot en met 20 mei elke dinsdag, woensdag en donderdag om 09.00 uur live te zien op de Facebook pagina. Interviewer is Kennemer Business ondernemer Rob Wieleman. De interviews worden ook gepubliceerd op het open YouTube kanaal van Kennemer Business zakennetwerk.

Close Menu