Skip to main content

Een handig hulpmiddel voor werkgevers

De subsidiecalculator stelt werkgevers in staat om op een snelle en eenvoudige manier te achterhalen welke subsidies en regelingen van toepassing kunnen zijn bij het werven van nieuwe werknemers. Adviseurs in Noord-Holland Noord hebben positieve ervaringen opgedaan met een regionale variant van deze tool, die tegenwoordig ook landelijk beschikbaar is. 

Verbeteringen en toegankelijkheid  

De landelijke versie van de subsidiecalculator is een doorontwikkeling van de regionale versie, met verbeteringen in toegankelijkheid en functionaliteit. De essentie van het instrument is echter hetzelfde gebleven. Het geeft op een simpele manier aan wat een nieuwe werknemer globaal gaat kosten, en welke voordelen er voor de werkgever zijn. Dit kan adviseurs en werkgevers ontzorgen. 

Gebruiksgemak staat voorop 

De subsidiecalculator werkt eenvoudig. U beantwoordt een aantal vragen over bijvoorbeeld de geboortedatum van de kandidaat, of deze wel of niet in het doelgroepenregister is opgenomen, het aantal contracturen en het te verdienen loon. De calculator geeft vervolgens een overzicht van de subsidies en regelingen die voor iemand mogelijk van toepassing zijn. 

WSP ZKIJ is er ook om u te ondersteunen bij vragen over subsidieregelingen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Ontdek de calculator via de button hieronder. 

Bekijk de subsidiecalculator
Close Menu