remind digitale boekjes hoe om te gaan met psychische klachtenHet WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond, GGZ InGeest, Parnassia, Roads en de gemeenten in deze regio trekken samen op om mensen met een psychische kwetsbaarheid meer kans te geven op de arbeidsmarkt én om te voorkomen dat werkgevers en werknemers te maken krijgen met psychische klachten.

Zij bieden u twee digitale boekjes aan. Eentje specifiek over corona: wat kun je doen om uitval te voorkomen. De ander over het voorkomen van burn-out en het omgaan met werknemers met een psychische kwetsbaarheid. 2x 8 bladzijden met tips, verwijzingen en attentiepunten. 2×8 minuten leestijd!

Boekje 1: Tips voor werkgevers hoe om te gaan met psychische klachten

Boekje 2: Tips voor werkgevers in Corona-tijd

Daarnaast worden er digitale bijeenkomsten van 1 uur georganiseerd. In kleine groepjes van werkgevers wordt nader op de materie ingegaan.

De eerste sessies over corona vinden plaats op:

  • 24 juni 10.30-11.30
  • 24 juni 13.30-14.30
  • 25 juni 10.30-11.30

De bijeenkomsten over het voorkomen van en omgaan met psychische klachten op:

  • 24 juni van 12.00-13.00 uur
  • 25 juni van 9.00-10.00
  • 25 juni van 12.00-13.00 uur

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@pdpd.nl met vermelding van de bijeenkomst, die u wilt bijwonen. U ontvangt dan een bevestiging met nadere informatie. Bent u verhinderd, maar wel geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken of u bij een andere sessie, bijvoorbeeld de week erna kunt aansluiten. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer info vindt u op de site van de ANWV , met o.a. een handreiking hoe om te gaan met psychische klachten.