Skip to main content

Een goede match tussen werkgever en werkzoekende vraagt oprechte motivatie en inzet van beide partijen, ook wanneer het gaat om een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werkgevers die het op dit gebied goed doen zijn ambassadeurs van het inclusief werkgeven. De Participatieprijs werkgevers zet hen in het zonnetje. Dingt u dit jaar mee naar de prijs?

Verschillende werkgevers zetten zich met enthousiasme in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden binnen hun bedrijf. Zes jaar geleden is de Participatieprijs werkgevers in het leven geroepen om deze werkgevers en hun inzet te vieren. U kunt zich als werkgever tot 16 juli aanmelden als kandidaat voor de prijs. Daarnaast kunt u tot 11 juni een andere werkgever voordragen als kandidaat.

Hét jaarlijkse evenement over inclusief werkgeven

Ook dit jaar wordt de Participatieprijs werkgevers uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Dit is dé jaarlijkse themabijeenkomst over inclusief werkgeven. Op deze dag worden de finalisten gepresenteerd en maakt de vakjury op een feestelijke manier de prijswinnaar 2024 bekend. Daarnaast is het natuurlijk een belangrijk relatie- en netwerkevenement voor werkgevers, hrm-professionals en iedere ander die professioneel die werkzaam is voor de regionale arbeidsmarkt. Dit jaar zal de uitreiking plaatsvinden op 14 november.

Geef een tip of meld u aan

Kent u een werkgever die deze prijs verdient? Of maakt u zelf met uw bedrijf het verschil voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? U kunt u aanmelden voor de prijs of een (collega-) werkgever tippen. Let op: een tip geven kan tot 11 juni, uzelf aanmelden kan tot 16 juli.

Geef een tipSchrijf u in
Close Menu