Skip to main content

Evenement ‘Markthappening’ Grote Markt – Zijlstraat Haarlem

Om hun kans op het vinden van een baan te vergroten, staan zes werkzoekenden op de markt in Haarlem om hun netwerk uit te breiden. Op zaterdag 23 november tussen 09.00 en 14.00 kunt u de gedreven werkzoekenden ontmoeten. Zij bevinden zich bij een marktkraam op de hoek van de Grote Markt / Zijlstraat, naast het stadhuis.

Het vinden van een geschikte baan is een kwestie van op het juiste moment, op de juiste plek, de juiste persoon tegenkomen. Deze gemotiveerde werkzoekenden stellen zich daarom open om een gesprek met u aan te knopen om zich van hun beste kant te laten zien. Op deze manier laten zij hun doorzettingsvermogen en wilskracht zien. Het doel van deze werkzoekenden is om hun kwaliteiten tentoon te stellen aan potentiële werkgevers.

Het opleidingsniveau van deze werkzoekenden varieert van VMBO tot WO/master. Sommigen willen verder in hun ‘oude’ beroep, een aantal willen iets anders. Ze vertellen u dat graag!

Geef deze mensen een kans om hun netwerk uit te breiden en kom langs op de Grote Markt in Haarlem. Wie weet wordt u overtuigd van de vele positieve eigenschappen van deze werkzoekenden en kan er een mooie samenwerking ontstaan!

Marja

Heeft gewerkt als voedingsassistent

Rina

Heeft gewerkt als receptioniste/telefoniste met administratieve taken

Pum

Heeft gewerkt als adviseur ERP systemen

Niels

Heeft gewerkt als grafisch intermediair

Ad

Heeft gewerkt als after-sales medewerker

Paul

Heeft gewerkt als accountmanager ICT
Close Menu