Skip to main content

Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Werkzoekenden die zelf niet zo gemakkelijk een betaalde baan kunnen vinden, aan werk helpen èn houden gaat niet vanzelf. Het vraagt om echte motivatie van beide kanten, om support en het levert gemotiveerde medewerkers en veel voldoening op. Werkgevers die het op dit gebied goed doen zijn de ambassadeurs van het ‘inclusief werkgeven’.

Participatieprijs werkgevers 

De Participatieprijs voor werkgevers wil succesvolle voorbeelden van werkgevers in beeld brengen en waarderen. Zij zijn immers de ambassadeurs van het inclusief werkgeven. Zij kunnen uit eigen ervaring andere werkgevers vertellen waarom zij het doen, hoe zij het doen en waar je als werkgever op moet letten om er een succes van te maken. Hier vind je de interviews met de drie finalisten en de uiteindelijke winnaar van 2021.

Jaarbijeenkomst

De jaarbijeenkomst zal op donderdag 17 november 2022 gaan plaatsvinden. Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.participatieprijswerkgevers.nl.

Close Menu