Skip to main content

kandidatenkrant-6-werkgeversservicepuntDe maand november is  de “Maand van de 1000 Voorbeelden”. Het WSP is tijdens deze speciale maand met een nieuwe editie van de kandidatenkrant uitgekomen!  

De zesde editie van de kandidatenkrant is hier te vinden. In de krant stellen wij een aantal werkzoekenden voor aan het netwerk van het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP). In deze editie introduceren we kandidaten kort maar krachtig. Past de kandidaat binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met de betreffende adviseur die bij de kandidaat vermeld staat. Bij veel van deze kandidaten kunnen financiële voordelen ingezet worden, denk daarbij aan bijvoorbeeld een proefplaatsing. De adviseur van het WerkgeversServicepunt vertelt er graag meer over en komt graag met u in gesprek.

Ook wordt er in de kandidatenkrant extra aandacht gegeven aan de Maand van de 1000 Voorbeelden, door mooie voorbeelden te benoemen van werkgevers die al iets hebben betekend voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Close Menu