Skip to main content

CMF Services B.V. en Mc Donald’s grijpen naast hoofdprijs

Gino Kessens (l) en Sander Slotemaker (r) vieren hun overwinning

IJmond Werkt! en het WSP feliciteren Patina Dakdenkers met de welverdiende IJmond Werkt! Award die zij tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt bemachtigden. Tijdens IJmond Onderneemt worden ieder jaar meerdere prijzen uitgereikt, onder andere aan het bedrijf dat zich het meest heeft ingezet voor mensen die een extra steuntje nodig hebben bij het vinden en houden van werk.

De opkomst op het 10-jarig jubileum van IJmond Onderneemt was hoog. Ruim 220 bezoekers brachten hun stem uit op hun favoriete genomineerde die geselecteerd werd uit een deskundige jury bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder van de gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Marjan Steenbergen (namens Budget Broodjes, winnaar van de Award in 2018)

Tijdens de spannende finale tussen de genomineerden CMF, McDonald’s en Patina Dakdenkers werd duidelijk dat Patina Dakdenkers de meeste fans voor zich had gewonnen en dus de prijs mee naar huis mocht nemen. Het enthousiasme van zowel directie als medewerkers in de films gaf de doorslag. Patina is een deskundige dakdekker met een totaalpakket aan dienstverlening met onder andere het bouwen en renoveren van daken. Eén van de werknemers bij Patina is Gino Kessens, die de harten van het publiek in de zaal deed smelten. De overige genomineerde ontvingen een kleinere versie van de award om hun inzet te belonen.

Tijdens het event sleepte de Noord-Hollandse Bierbrouwerij de IJmond Duurzaam Award binnen en ging Middelkoop Transport en Verhuizingen er met de IJmond Onderneemt Award vandoor.

Bent u een ondernemer en wilt u ook graag kans maken op de IJmond Werkt! award in 2020? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het werkgeversteam en bekijk samen de mogelijkheden binnen uw bedrijf! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 088-5019191.

Bekijk hiernaast alle foto’s van de hele avond!

Foto’s gemaakt door Karen Vleugel

Close Menu