Skip to main content

Op dinsdag 9 april organiseerde het WSP ZKIJ in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag de Meet & Greet in het mooie Telstar stadion in Velsen, gericht op kandidaten die op zoek zijn naar een passende baan. Er waren deze editie twintig werkgevers aanwezig die in gesprek zijn gegaan met o.a. werkzoekenden die onder de Banenafspraak vallen, Wajong- en WIA-kandidaten, IPS-kandidaten en kandidaten via de gemeenten.

Leerlingen gingen in gesprek met werkgevers

Om 12:00 begon de bijeenkomst met 120 leerlingen van het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs die in gesprek zijn gegaan met het WerkgeversServicepunt en de werkgevers over hun toekomst. We kregen achteraf veel positieve berichten van zowel werkgevers als leerlingen. Er werd volop genetwerkt en kennisgemaakt.

Persoonlijke aandacht

Vanaf 14:30 kwamen vijftig werkzoekenden naar het Telstar Stadion. Ook zij gingen in gesprek met adviseurs van het WerkgeversServicepunt en de verschillende werkgevers die aanwezig waren. Er werden mooie persoonlijke gesprekken gevoerd over mogelijkheden, werk en vacatures.

Persoonlijk aandacht en een goed gesprek over mogelijkheden naar werk zijn erg belangrijk om ook echt iets te betekenen voor deze kandidaten, en dat is tijdens deze Meet & Greet goed gelukt!

Winnaar kaartjes thuiswedstrijd

Dave van het bedrijf Rataplan was samen met een werkzoekende de gelukkige die kaartjes won voor een thuiswedstrijd van Telstar, een leuk extraatje dat Telstar aanbood tijdens deze Meet & Greet.

Een succesvolle Meet & Greet

Vanuit het WerkgeversServicepunt willen we iedereen die aanwezig was erg bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Onze dank gaat ook uit naar Telstar voor de mooie locatie en het weggeven van de vrijkaartjes voor een thuiswedstrijd aan een van de aanwezige werkgevers en werkzoekenden.

Bent u als werkgever benieuwd naar een Meet & Greet, en wilt u hierover verder praten? Neem dan gerust contact op met het WerkgeversServicepunt. We denken graag met u mee.

Neem contact op
Close Menu