Skip to main content

Op een zeer unieke locatie, namelijk Cineworld Beverwijk in Beverwijk vond donderdag 3 november een ‘omgekeerde’ banenmarkt plaats.
Omgekeerd? Ja! Werkgevers kregen namelijk een podium in de bovenste bioscoopzaal om zichzelf te presenteren. Dit om aandacht te vragen voor het tekort aan personeel in allerlei sectoren.
De aftrap begon met branche gerichte filmpjes welke werden vervolgd door filmpjes van aanwezige werkgevers en interview met iemand die bij de werkgever werkzaam was.
Er was ook ruimte voor ‘overstappers’: een dame die voor Corona haar baan verloor op Schiphol en nu in een betaalde opleiding zat bij Tata Steel.
Ondanks de krapte op de huidige arbeidsmarkt, waren werkgevers positief verrast over de opkomst!

Een terugblik op de banenmarkt in foto’s

Evaluatie en cijfers van ‘Finding Job’!

  • Maar liefst 12 werkgevers aanwezig bij ‘Finding Job.’
  • Werkgevers uit diverse sectoren: techniek, industrie, transport & vervoer, bouw en groen.
  • Maar liefst 50 geïnteresseerde bezoekers! De originele aanpak én lage instap bleken uit de evaluaties doorslaggevend.
  • Variatie tussen filmpjes en interviews hield iedereen scherp. Variatie zat hem ook in de interactie die er was: geïnteresseerden konden zelfs een rondje in een Connexxion bus rijden!
  • Laagdrempeligheid: de mogelijkheid om zonder CV, het contact tussen werkgevers en kandidaten aan te gaan én direct een vervolgafspraak met elkaar in te plannen.
  • De aanwezige bedrijven: Heijmans, NS Treinmodernisering, RBM Europe, Koninklijke Johan Enschede, Crown van Gelder, Middelkoop, Velmon, Geja Werkprojecten, Tata Steel, Taxiwerq, Spaarnelanden, Connexxion en De Bie (Buitenwerk.)

Een terugblik op de banenmarkt in foto’s

We danken iedereen voor deelname aan de banenmarkt! Meer WSP ZKIJ nieuws bekijken? Bekijk dan deze pagina!

Close Menu