Skip to main content

Op 21 februari vond de Dag van Inclusie plaats, georganiseerd door WerkgeverServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond en Onbeperkt aan de Slag. Het evenement was speciaal bedoeld voor werkgevers die openstaan voor het bieden van werkplekken aan mensen met een arbeidsbeperking en werkzoekenden met een arbeidsbeperking die gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan.

Inspirerend ontbijt

Het evenement begon met een inspirerend online ontbijt dat bij de werkgevers werd thuisbezorgd. Diana van Loenen gaf het startsein voor de Dag van Inclusie tijdens dit werkgeversontbijt. Ongeveer 30 werkgevers hebben inspirerende verhalen van ervaringsdeskundigen aangehoord en er zijn mooie tips uitgewisseld. Het was een gezellig en informatief ontbijt, waarbij de werkgevers kennis konden maken met elkaar en het thema van de dag!

Meet & Greet

Vanaf 13:00 uur konden de werkgevers elkaar live ontmoeten in het mooie Telstar stadion. Wethouder Ron Suanet opende deze Meet & Greet, waar ongeveer 30 werkgevers konden kennismaken met gemotiveerde talenten met een arbeidsbeperking. Het was een middag met veel ontmoetingen en interessante gesprekken over werk.

Goodiebag

Tijdens de Meet & Greet vond er ook een loterij plaats waarbij je een goodiebag mét shirt kon winnen! De gelukkige winnaars waren: Martijn van Dijk en Jos van Akkeren! Ook onder de aanwezige werkgevers werd er een leuke prijs weggegeven, namelijk twee businessclub entreekaartjes voor een thuiswedstrijd. Deze fantastische prijs ging naar Witteveen en Bos.

Al met al was de Dag van Inclusie een geslaagd evenement, waarbij werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking elkaar konden ontmoeten én inspireren. Het was een mooie stap naar meer inclusie op de werkvloer. We hopen dan ook dat er in de toekomst meer van dit soort evenementen zullen plaatsvinden!

Bedankt iedereen voor de komst en Onbeperkt aan de Slag en WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond, bedankt voor de geweldige organisatie!

In het Haarlems Dagblad

Wil je meer lezen over hoe de Meet & Greet verliep? Het Haarlems Dagblad schreef er een mooi artikel over. Klik op de onderstaande afbeelding om het artikel te lezen.

Close Menu